Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 09 Νοεμβρίου 2022 07:21

«Είμαστε δίπλα και στηρίζουμε τις Ακρίτες της Φλώρινας τόνισε ο Τάκης Θεοδωρικάκος   

«Όλοι οι Έλληνες οφείλουμε να είμαστε δίπλα στους πολίτες των ακριτικών περιοχών όπως είναι η Φλώρινα» τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη  Τάκης Θεοδωρικάκος μετά το πέρας των εορταστικών εκδηλώσεων για την επέτειο των 110 ετών  απελευθέρωσης της πόλης από τον Οθωμανικό ζυγό. Ο κ. Θεοδωρικάκος που συμμετείχε στις εκδηλώσεις ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης τόνισε  ότι «εργαζόμαστε σκληρά και με αποφασιστικότητα για να συμβάλουμε στην οικονομική ανάπτυξη της περιοχής και στις καλύτερες προοπτικές της στο μέλλον».

Ταυτόχρονα υπογράμμισε ότι «όταν οι ότι Έλληνες είμαστε ενωμένοι  μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόκληση, κάθε κρίση, κάθε δοκιμασία από όπου και ανά προέρχεται» καταλήγοντας ότι «έτσι μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά. Σήμερα η καρδιά της Μακεδονίας κτυπά στην ακριτική Φλώρινα που γιορτάζει τα 110 χρόνια απελευθέρωσης από τον τουρκικό ζυγό χρόνια πολλά σε όλους τους πολίτες».  

Νωρίτερα ο υπουργος Προστασίας του Πολίτη παρακολούθησε την επίσημη δοξολογία στον Μητροπολιτικό ναό της πόλης, ενώ χθες το βράδυ συμμετείχε σε ενημερωτικές συναντήσεις  μελών του κόμματος της ΝΔ.

πηγη: ΑΠΕ ΜΠΕ |ΣΚ

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 09 Νοεμβρίου 2022 07:25